Hvordan aktiverer jeg Strava-tilkobling?

Aktiver Strava-tilkobling

Du kan synkronisere sporing av dine aktivitetsdata med eBike Flow-appen til Strava. Når koblingen er opprettet, vil eBike Flow-appen sende aktivitetsdata automatisk etter fullført sykkeltur.

Hvordan koble eBike Flow-appen til Strava:

• Gå til  Settings i eBike Flow-appen, >Connected services> Strava.
  • Trykk Connect with Strava på neste skjerm.
  • Logg inn med din legitimasjon for Strava.
  • Godta tillatelsen Upload your activities from eBike Flow-app to Strava for autorisering av konto.
  • Når sykkelturen er fullført, blir dine aktivitetsdata automatisk videresendt til Strava, og vil vises på tidslinjen din i Strava om noen øyeblikk.

Deaktiver Strava-tilkobling:

• Gå til ** Settings i eBike Flow-appen > Connected services > Strava**.
  • Trykk Disconnect from Strava på neste skjerm.
  • Denne handlingen vil stoppe videresending av data fra Flow-appen til Strava. Merk at data tidligere synkronisert til Strava ikke blir påvirket av dette, og fremdeles vil være synlig under dine Strava-aktiviteter.