Hur kan jag aktivera och inaktivera Strava-anslutningen?

Aktivera Strava-anslutning:

Du kan synkronisera din aktivitetsdata som spåras med eBike Flow-appen till Strava. Efter anslutningen skickar eBike Flow-appen automatiskt aktivitetsdata efter slutförandet av cykelturen.

Så här ansluter du eBike Flow-appen till Strava:

• Gå till  Inställningar i eBike Flow-appen, öppna >Anslutna tjänster> och välj Strava.
  • Tryck på Anslut med Strava på nästa skärm.
  • Logga in med dina Strava-uppgifter.
  • Acceptera behörigheten Ladda upp dina aktiviteter från eBike Flow-appen till Strava för kontoauktorisering.
  • När din cykelresa är klar kommer din aktivitetsdata att skickas till Strava automatiskt och visas i ditt Strava-flöde ett ögonblick senare.

Så här inaktiverar du Strava-anslutningen:

• Gå till  **Inställningar i eBike Flow-appen, öppna >Anslutna tjänster> och välj Strava.
  • Tryck på Koppla från Strava på nästa skärm.
  • Denna åtgärd kommer att sluta skicka data från Flow-appen till Strava. Observera att data som tidigare synkroniserats med Strava inte kommer att påverkas och fortfarande kommer att vara synliga under dina Strava-aktiviteter.