Hvordan kan jeg aktivere og deaktivere koblingen til komoot?

Slik aktiverer du kobling til komoot:

Du kan synkronisere sporing av aktivitetsdataene dine med eBike Flow-appen til komoot. Etter at de er koblet sammen, sender eBike Flow-appen aktivitetsdata automatisk etter hver tur.

Slik kobler du eBike Flow-appen til komoot:

• Gå til  Innstillinger i eBike Flow-appen, åpne Connected services > komoot.
  • Trykk Connect på neste skjerm.
  • Logg inn på komoot med påloggingsinformasjonen din.
  • Gi tilgang til Bosch for å få tilgang til den offentlige komoot-profilen din og Tour-listen for kontoautorisasjon.
  • Når sykkeltrippen din er fullført, blir aktivitetsdataene dine sendt videre til komoot automatisk og vises under dine Completed Tours noen øyeblikk senere.

Slik deaktiverer du kobling til komoot:

• Gå til eBike Flow-appen, åpne  Innstillinger > Connected services > komoot.
  • Trykk på Koble fra komoot på neste skjerm.
  • Denne handlingen stopper videresending av data fra eBike Flow-appen til komoot. Merk at data tidligere synkronisert til komoot ikke blir påvirket og er fremdeles tilgjengelige under dine Completed Tours.