Kan jeg bruke Flow+-abonnementet sammen med en annen eBike Flow-appkonto?

Det er ikke mulig å bruke to kontoer samtidig. Du kan imidlertid overføre et eksisterende Flow+-abonnement til en ny eBike Flow-appkonto – uten at dataene dine går tapt:

1. Apple App Store / Google Play Store: Pass på at du er logget inn på smarttelefonen med den samme kontoen du brukte til å inngå avtale om Flow+ i Apple App Store eller Google Play Store. (Flow+ -abonnementet er knyttet til denne kontoen.)
  2. eBike Flow-app: Pass på at du er logget på med den samme Flow-app-kontoen* som du brukte til å abonnere på Flow+.
  • Åpne Flow-appen og gå til Innstillinger > Profil > Slett eBike Flow-konto. (Hvis du sletter kontoen din, fjernes alle data og innstillinger knyttet til Flow-app-kontoen din.)
  • Opprett en ny Flow-appkonto og logg inn. (Du kan bruke samme e-postadresse som i den gamle Flow-app-kontoen – eller en annen.)
  • Åpne den nye Flow-appkontoen, gå til Innstillinger og velg Flow+. Velg Gjenopprett kjøp for å overføre Flow+-abonnementet ditt til den nye kontoen.

*Får du ikke adgang til kontoen din? Velg Tilbakestill passord / gjenopprett konto.