Mini Remote fungerer ikke. Hva kan jeg gjøre?

Aktiver Mini Remote ved å trykke på en hvilken som helst knapp.

Hva viser LED-lyset på Mini Remote?

LED-en blinker grønt tre ganger: Mini Remote er koblet til systemet. Sjekk om Mini Remote fungerer.

LED-en blinker ikke: Bytt batteriet. Mini Remote har et knappcellebatteri av type CR1620.

LED-en blinker rødt flere ganger: Mini Remote er ikke koblet til System Controller. Fortsett med disse trinnene:

1. Installer eBike Flow-appen.
  2. Aktiver Bluetooth® på smarttelefonen din, og åpne eBike Flow-appen.
  3. Koble elsykkelen din med Smartsystemet til eBike Flow-appen.
  4. Gå til  Innstillinger > Min elsykkel > Elsykkelpass > Komponenter.
  5. Trykk på Legg til ny enhet > Mini Remote.
  6. Skriv inn MAC-adressen (en 12-sifret kode som består av bokstaver og tall). Du finner MAC-adressen under minusknappen på Mini Remote.
  7. Trykk på Koble til.

Hvis Mini Remote fortsatt ikke fungerer, må du kontakte  sykkelforhandleren.