Jeg har allerede koblet eBike-sykkelen min til eBike Flow-appen. På Home-skjermen min står det likevel at eBike er "Ikke tilkoblet". Hva skal jeg gjøre?

Kontroller følgende:

1. Sørg for at både eBike-sykkelen din og smarttelefonen din er i nærheten og at begge enheter er slått på.

2. Sørg alltid for at eBike Flow-appen kjører i bakgrunnen. Appen trenger ikke mye ekstra data eller batteri når den kjører i bakgrunnen.

3. Kontroller alltid om internett og Bluetooth er slått på. Kontroller i Bluetooth-innstillingene til smarttelefonen din at smarttelefonen er koblet til "eBike med smartsystem".

4. For Android-smarttelefoner må du også aktivere posisjonstjenester.

5. Kontroller ladenivået på smarttelefonen din. Lad telefonen din om nødvendig. For Android bør du også sjekke innstillingene for batterisparemodus på smarttelefonen din. Hvis denne innstillingen er aktivert, er Bluetooth slått av.

6. Slå eBike og smarttelefonen av og på igjen.

7. Hva kan du gjøre hvis Flow-appen ber deg om å "glemme" enheten?
    Gjør følgende:

• Gå til Bluetooth-innstillingene på telefonen din
  • Finn "eBike med smartsystem" på listen over enheter
  • Trykk på "i" eller tannhjulikonet til høyre
  • Velg "Glem denne enheten", og bekreft

Så parer du enhetene via eBike Flow-appen igjen (se her).

1. Hvis dette fortsatt ikke løser problemet, kan du også fjerne eBike-sykkelen i Flow-appen.
    Gå til "Innstillinger" > "Min eBike" > "Tilbakestill og fjern" > "Fjern eBike".
    Vær oppmerksom: Ved å fjerne eBike i Flow-appen fjerner du også de tilpassede innstillingene til sykkelen, f.eks. kjøremodi.

Hvis du har problemer med å koble til eBike-sykkelen din for første gang, finner du tips til feilsøking her.