Hvordan kan jeg synkronisere aktiviteter mellom eBike Connect og komoot?

Slik synkroniserer du komoot-ruter til eBike Connect:

Når du har koblet koblet sammen komoot-kontoen din med eBike Connect-kontoen din, blir alle dine planlagte komoot-ruter synkronisert med eBike Connect. I tillegg til sykkelturer synkroniseres også alle andre sportstyper, f.eks. fotturer.
Du finner komoot-rutene:

– i eBike Connect-appen: under  > Pil > Lagrede ruter.
– i nettportalen eBike Connect: under Ruteplanlegging > Mine ruter.

I tillegg til den automatiske synkroniseringen kan du også starte synkroniseringen manuelt:

– I eBike Connect-appen: Gå til  > Lagrede ruter, og trykk på symbolet til høyre for Lagrede ruter.
– I nettportalen eBike Connect: Gå til Ruteplanlegging > Mine ruter, og trykk på symbolet til høyre for Mine ruter.

Mangler noen av komoot-rutene dine i eBike Connect? Les dette for å finne ut hva som kan være årsaken.

Vil du vite hvordan du sletter eller endrer komoot-ruter? Da kan du ta en kikk her.

Slik synkroniserer du eBike Connect-aktiviteter med komoot:

I eBike Connect kan du velge å synkronisere hver enkelttur eller hver tur (som kan bestå av flere enkeltturer) til komoot.

– I eBike Connect-appen: Gå til  >  Innstillinger > komoot, og velg Enkeltturer eller Turer.
– I nettportalen eBike Connect: Gå til  > Personverninnstillinger > Tilkoblede apper > komoot, og velg Enkeltturer eller Turer.

Du finner mer informasjon om enkeltturer og turer her.

I komoot kan du finne aktivitetene dine under  > Gjennomført.

Vær oppmerksom på at det bare er aktiviteter som er lengre enn 500 m, som blir lastet opp til komoot.

Finner du ikke den siste eBike Connect-turen din i komoot? Les dette for å finne ut hva som kan være årsaken.