Hvordan kan jeg koble komoot-kontoen min til eBike Connect-kontoen min eller avslutte forbindelsen?

Slik kobler du til:

Du kan opprette forbindelsen både i appen og i nettportalen.

eBike Connect-appen:

1. I eBike Connect-appen går du til  > Innstillinger.
  2. Under Tilkoblede apper aktiverer du komoot.
  3. Du blir videresendt til komoot-påloggingen. Skriv inn e-postadressen din og passordet ditt.
  4. Velg Tillat tilgang.

Nettportalen eBike Connect:

1. Gå til Ruteplanlegging > Mine ruter > Koble til komoot.
  2. Bekreft meldingen om overføring med Ja, fortsett.
  3. Du blir videresendt til komoot-påloggingen. Skriv inn komoot-påloggingsinformasjonen din.
  4. Velg Tillat tilgang.

For å finne ut Les dette hvordan komoot-rutene og eBike Connect-aktivitetene synkroniseres, hvor du finner komoot-rutene i appen og i portalen, og hvor eBike Connect-aktivitetene dine vises i komoot.

Avslutte forbindelsen:

Du kan fjerne forbindelsen både i appen og i nettportalen.

eBike Connect-appen:

1. I eBike Connect-appen går du til Innstillinger
  2. Under Tilkoblede apper trykker du på komoot.
  3. Bekreft meldingen Vær oppmerksom ... med Fortsett.

Nettportalen eBike Connect:

1. Gå til Personverninnstillinger i nettportalen eBike Connect.
  2. Under Tilkoblede apper > komoot trykker du på Koble fra komoot.
  3. Bekreft meldingen Koble fra komoot med OK.

Merk: Du kan når som helst koble til komoot-kontoen din på nytt som beskrevet ovenfor.