Hvordan kan jeg aktivere og bruge eBike Lock og deaktivere den?

Aktiver eBike Lock:

For at aktivere eBike Lock skal du sørge for, at din smartphone er forbundet til din eBike via Bluetooth.

I eBike Flow-appen skal du derefter gå til  Indstillinger > eBike-indstillinger > eBike Lock.

Hvis du ikke kan finde eBike Lock i indstillingerne, kan du se fejlfindingstrinene her.

Hvis eBike Lock er aktiveret, låses motorassistancen automatisk, hver gang du slukker for din eBike. Sluk din eBike ved at trykke på tænd-/sluk-knappen på din LED Remote. Derudover slukker din eBike automatisk, hvis den ikke bruges i 10 minutter, eller hvis du fjerner dit eBike-batteri eller dit Kiox 300/Kiox 500-display (hvis du har et).

Du kan låse din eBike op ved at tænde den. Sørg for, at du har din smartphone i nærheden. Sørg også for, at Bluetooth er aktiveret, og at eBike Flow-appen kører i baggrunden. Hvis du har deaktiveret Automatisk oplåsning, skal du trykke på Lås op på eBike Flow-appens startskærm og holde den nede.

Hvis du har et Kiox 300/Kiox 500-display, kan du også låse din eBike op med dit Kiox.

Efter at din eBike er blevet tændt, begynder LED Remote at blinke og søger efter din smartphone for at låse din eBike op. Så snart din smartphone genkendes, låses din eBike op

For at sikre dig, at din eBike er låst, kan du aktivere låsetonen under  Indstillinger > eBike-indstillinger > eBike Lock > Låsetone.

Hvis oplåsningsfunktionen ikke virker, kan du se fejlfindingstrinene her.

Kører du på en brugt eBike?
Nulstil alle nøgler for at sikre, at kun du kan låse din eBike op.  Indstillinger > eBike-indstillinger > eBike Lock > indstillinger for oplåsning > Nulstil nøgle

Tips til Android-brugere:
Hvis det tager lang tid at låse op, kan du prøve at udelukke eBike Flow-appen fra alle strømbesparende funktioner.

Sådan deaktiverer du eBike Lock:

Gå til  Indstillinger > eBike-indstillinger > eBike Lock. > Deaktivering

Ved at afspille videoen overføres data til Google Ireland Limited. Du kan finde yderligere oplysninger om behandlingen af dine data i Googles privatlivspolitik.

Ved at afspille videoen overføres data til Google Ireland Limited. Du kan finde yderligere oplysninger om behandlingen af dine data i Googles privatlivspolitik.