Tilbage

Hvordan gemmes aktiviteter på eBike Connect?

Aktiviteter i eBike Connect gemmes som ture eller kørsler. En tur består af en eller flere kørsler, og indstilles enten automatisk til at slutte efter 4 timer eller efter 24 timer. En tur kan også nulstilles manuelt. Gå til indstillingerne for din Nyon eller Kiox for at vælge en mulighed:

  • for Kiox: Indstillinger > Min eBike > auto. nulstil
  • for Nyon:  > Min eBike > auto. nulstil

En gang om dagen Din tur bliver automatisk gemt 24 timer efter, at du har startet din første kørsel på denne tur. Dette er standardindstillingen for Nyon og Kiox. På eBike Connect-onlineportalen kan du enten vælge at gemme hele turen ved at klikke på den respektive dag eller blot dele af den ved at vælge en bestemt kørsel fra denne tur.

Efter 4 timer Din tur bliver automatisk gemt 4 timer efter, at du har startet din første kørsel på denne tur. På eBike Connect-onlineportalen kan du enten vælge at gemme hele turen ved at klikke på den respektive dag eller blot dele af den ved at vælge en bestemt kørsel fra denne tur.

Off: Når du har deaktiveret den automatiske trip-nulstilling, kan du manuelt afslutte dine ture ved at vælge denne mulighed i indstillingerne på dit Nyon- eller Kiox-display. For Kiox: Indstillinger > Min eBike > nulstil, for Nyon  > Min eBike > nulstil

Tip: Du kan ikke blot eksportere dine aktiviteter i forskellige formater, du kan også konvertere en tur eller en kørsel til en rute og vælge den senere under Mine ruter.

Du kan få flere detaljer om, hvordan ture og forlystelser er defineret, ved at se denne FAQ.

Fortæl en ven

Del link

Flere spørgsmål?
Vi hjælper dig gerne videre.

Kontakt

Help Center

Flere spørgsmål?
Vi hjælper dig gerne videre.

Kontakt