Jeg har problemer med at synkronisere mine eBike-ture mellem Kiox og eBike Connect. Hvad kan jeg gøre?

For at sikre, at dine kørselsdata er synlige i appen og på portalen, skal du inden registreringen sørge for, at:

• Der som minimum er installeret softwareversion 1.0.4.1 på dit Kiox. Under Indstillinger" > Min eBike > Komponenter > Kiox finder du den nuværende softwarestatus for dit Kiox. For at opdatere Kiox skal du forbinde Kiox med din smartphone via Bluetooth, starte eBike Connect-appen og følge opdateringsvejledningen
  • Når du har forbundet Kiox, vises knappen Følg dine Kiox-aktiviteter med din smartphone i feed. Tryk på den, og vælg Tillad altid
  • Aktivér lagring af geolokationsdata. Gå til Mere >  Indstillinger > Privatlivsindstillinger for at foretage tilpasninger af geolokationsdata.
  • Din smartphone har internetforbindelse
  • Der er en stabil Bluetooth-forbindelse mellem Kiox og din smartphone
  • Din smartphone har godt GPS-signal
  • Hvis meddelelsen "Rute ikke tilgængelig for disse aktiviteter" vises, betyder det, at Kiox midlertidigt ikke har modtaget noget GPS-signal på det pågældende tidspunkt. Kontrollér i indstillingerne på din smartphone, om eBike Connect-appen har tilladelse til altid at få adgang til din placering.