Hoe verbind ik de enviolo-versnelling met de eBike Flow-app om mijn gewenste trapfrequentie voor eShift in te stellen?

• Zorg ervoor dat de eBike Flow-app en de systeemsoftware van je eBike up-to-date zijn. Voer indien nodig een software-update uit.
  • Open de eBike Flow-app en verbind je eBike met de eBike Flow-app.
  • Ga in de eBike Flow-app naar ** Instellingen > Mijn eBike > eBike-pas > Componenten.
  • Tik op Nieuw apparaat toevoegen en selecteer Anders.
  • Zet je enviolo-versnelling (volgens de instructies van de fabrikant) in de koppelingsmodus.
  • Wacht tot de enviolo-versnelling is gevonden en als eShift-component in de eBike Flow-app wordt weergegeven.
  • Bevestig om het proces te voltooien.