Waarom wordt mijn apparaat niet gevonden bij het koppelen?

• Zorg ervoor dat de eBike Flow-app en de systeemsoftware van je eBike up-to-date zijn. Voer indien nodig een software-update uit.
  • Zorg ervoor dat je eBike, je Bluetooth-apparaat en je smartphone bij elkaar in de buurt zijn en ingeschakeld zijn.
  • Als je verbinding wil maken met een hartslagmeter, moet deze werken met de Bluetooth SIG-standaard en het hartslagprofiel hebben.
  • Zorg ervoor dat je Bluetooth-apparaat in de koppelingsmodus staat. Instructies vind je in de handleiding van de fabrikant.

Na een succesvolle koppeling wordt je apparaat in de eBike Flow-app onder  Instellingen > Mijn eBike > eBike-pas > Componenten weergegeven als nog een verbonden Bluetooth-component.