Vilka behörigheter kräver eBike Flow-appen och vilka inställningar måste aktiveras på smartphonen?

-För att registrera dig behöver du tillgång till internet.

• För att parkoppla din eBike med appen på en iOS-enhet måste Bluetooth-behörigheten vara aktiverad. På Android 11 (och de lägre versionerna) krävs platsbehörighet. För Android 12 eller senare versioner krävs Bluetooth-behörighet.
  • För aktivitetsspårning måste Bluetooth fortfarande vara aktiverad och platsauktoriseringen vara beviljad. Om du auktoriserar appen att använda platsauktoriseringen i bakgrunden behöver appen inte köras i förgrunden.
    -För att komma åt kartan måste du ge åtkomst till platsauktoriseringar.
    -Navigeringsfunktionen kräver godkänd platsauktorisering. Dessutom är stabil GPS-data och internetuppkoppling förutsättningar för att ha en bra navigationstjänst.
    -För säkerhetskopiering av data rekommenderar vi mobilt internet.