Kan jag ansluta flera elcyklar till eBike Flow-appen?

Det går endast att ha en elcykel ansluten till eBike Flow-appen åt gången. Om du äger två elcyklar kan du ansluta de två cyklarna efter varandra och göra individuella inställningar för varje elcykel.

Följ de här stegen för att växla mellan elcyklarna:

1. Ta bort den första elcykeln i eBike Flow-appen under **  Inställningar > Min eBike > Återställ och ta bort > Ta bort eBike**
  2. Ta bort smart system eBike från Bluetooth-enhetslistan på din smartphone.
  3. Anslut den andra elcykeln i eBike Flow-appen under **  Inställningar > Min eBike > Anslut eBike**