Jag har redan anslutit min eBike till eBike Flow-appen. Men på hemskärmen står det nu att min eBike är ”Inte ansluten”. Vad kan jag göra?

Kontrollera följande:

1. Se till att ha din eBike och smartphone i närheten och att båda enheterna är påslagna.

2. Se alltid till att eBike Flow-appen körs i bakgrunden. Appen kräver ingen betydande extra data eller batteri när den körs i bakgrunden.

3. Kontrollera alltid om ditt internet och Bluetooth är på. Se till att din smartphone är ansluten till "smarta systemet eBike" i din smartphones Bluetooth-inställningar.

4. För Android-smartphones, aktivera även platstjänster.

5. Kontrollera laddningsläget för din smartphone. Ladda din smartphone vid behov. För Android, kontrollera även inställningarna för batterisparläget på din smartphone. Om den här inställningen är aktiverad kommer Bluetooth att stängas av.

6. Stäng av eBike och smartphonen och slå på den igen.

7. Säger Flow-appen att du ska "glömma" enheten?
    Gör då följande:

• Gå till telefonens Bluetooth-inställningar
  • Hitta ”smarta systemet eBike” i listan över enheter
  • Tryck på ”i” eller kuggikonen till höger
  • Markera ”Glöm denna enhet” och bekräfta

Parkoppla sedan via eBike Flow-appen igen (se här).

1. Om detta fortfarande inte löser problemet kan du också ta bort din eBike i Flow-appen.
    Gå till ”Inställningar” > ”Min eBike” > ”Återställ och ta bort” > ”Ta bort eBike”.
    Tänk på att: Om du tar bort eBike inuti Flow-appen kommer även anpassade inställningar som anpassade assistanslägen att tas bort.

Om du har problem med att ansluta din eBike för första gången, kan du hitta felsökning här.