Hur ansluter jag enviolo-växeln till eBike Flow-appen för att ställa in önskad kadens för eShift?

• Se till att eBike Flow-appen och systemprogramvaran för din elcykel är uppdaterade. Utför vid behov en programuppdatering.
  • Öppna eBike Flow-appen och anslut din elcykel till eBike Flow-appen.
  • Gå till ** Inställningar > Min eBike > eBike-pass > Komponenter i eBike Flow-appen.
  • Tryck på Lägg till ny enhet och välj Annat.
  • Sätt enviolo-växeln (enligt tillverkarens instruktioner) i parkopplingsläge.
  • Vänta tills enviolo-växeln hittas och visas som en eShift-komponent i eBike Flow-appen.
  • Bekräfta för att slutföra processen.