Måste jag betala igen för eBike Connect-premiumfunktioner (t.ex. Lock) efter 24 månader, eller säga upp i förväg?

Kostnaderna för våra eBike Connect-premiumfunktioner är engångskostnader. Du behöver inte betala igen efter 24 månader. Så länge funktionen erbjuds kan du använda den efter engångsbetalningen utan ytterligare kostnader längre fram.

Om du inte använder ditt eBike Connect-konto under 24 månader raderas det automatiskt av dataskyddsskäl. Vi informerar dig via e-post om den kommande raderingen. Om du vill behålla ditt eBike Connect-konto måste du använda eBike Connect-appen eller eBike Connect-portalen minst en gång innan 24-månadersperioden löper ut.

Observera: Om du har aktiverat eBike Lock kan du inte inaktivera denna eBike Lock-inställning efter att ditt eBike Connect-konto har tagits bort. I så fall är återställning endast möjlig via cykelhandlaren.