Kan jag använda min Flow+ -prenumeration med ett andra eBike Flow-appkonto?

Det är inte möjligt att använda två konton samtidigt. Du kan emellertid överföra en befintlig Flow+ -prenumeration till ett nytt eBike Flow-appkonto - utan att förlora dina data:

1. Apple App Store / Google Playstore: Se till att du är inloggad på din smartphone med det konto du använde för att köpa Flow+ i Apple App Store eller Google Playstore. (Flow+ -prenumerationen är kopplad till detta konto).
  2. eBike Flow-appen: Se till att du är inloggad* med det Flow-appkonto som du ursprungligen prenumererade på Flow+ med.
  • I Flow-appen går du till Inställningar > Profil > Ta bort eBike Flow-konto. (Om du raderar ditt konto tas alla dina data och inställningar som är kopplade till ditt Flow-appkonto bort).
  • Skapa ett nytt Flow-appkonto och logga in på det. (Du kan använda samma e-postadress som för ditt gamla Flow-appkonto - eller en annan).
  • I ditt nya Flow-appkonto går du till Inställningar och väljer Flow+. Klicka på Återställ köp för att överföra din Flow+ -prenumeration till det nya kontot.

*Kan du inte komma åt ditt konto? Använd alternativet Återställ lösenord/Återställ konto.