Hur kan jag ändra min e-postadress eller mitt lösenord?

Om du vill ändra din e-postadress eller ditt lösenord går du in på  Inställningar i eBike Flow-appen och trycker på  Profil > Hantera SingleKey ID > SingleKey ID.

Logga in på SingleKey ID-portalen med samma inloggningsuppgifter som för eBike Flow-appen. När du har angett e-postadress eller telefonnummer och lösenord kan du ändra din e-postadress och ditt lösenord.

Du hittar fler  vanliga frågor och de  användarvillkor som gäller för dig på SingleKey ID-webbplatsen.