Hur avaktiverar jag meddelandet "Håll din elcykel ansluten"?

Om du vill avaktivera meddelandet och samtidigt ha den automatiska anslutningen till din elcykel aktiv, har du följande alternativ på Android 11 eller tidigare: Klicka två gånger på meddelandet på meddelandeskärmen > Standard > Inaktivera fickläge
Du kan också ta dig dit via inställningarna i din smartphone:  Inställningar > Appar > Flow > Meddelanden > Meddelandekategorier > Inaktivera fickläge