Varför hittas inte min enhet när jag parkopplar den?

• Se till att eBike Flow-appen och systemprogramvaran för din elcykel är uppdaterade. Utför vid behov en programuppdatering.
  • Se till att din elcykel, din Bluetooth-enhet och din smartphone är påslagna och i närheten av varandra.
  • Om du vill ansluta en pulsmätare måste den fungera med Bluetooth SIG-standarden och ha pulsprofilen.
  • Kontrollera att Bluetooth-enheten är i parkopplingsläge. Du hittar instruktioner i tillverkarens manual.

Efter en slutförd parkoppling visas din enhet som en ansluten Bluetooth-komponent i eBike Flow-appen under  Inställningar > Min eBike > eBike-pass > Komponenter.