Tillbaka

Varför visas inte eBike Lock i mina eBike inställningar?

"eBike Lock kan hittas från **  Inställningar > eBike inställningar > eBike Lock**.

Om du inte kan hitta eBike Lock, kontrollera följande:

  1. Se till att du använder den senaste versionen av eBike Flow-appen och att din eBike är uppdaterad.
  2. Om eBike Lock fortfarande inte visas som en del av dina eBike inställningar, försök att installera om eBike Flow-appen."

När du startar videon överförs data till YouTube. Information om YouTubes databehandling finns i YouTubes sekretesspolicy.

När du startar videon överförs data till YouTube. Information om YouTubes databehandling finns i YouTubes sekretesspolicy.

Tipsa en vän

Dela länk

Har du frågor? Vi hjälper dig gärna.