Vad betyder lysdioderna på System Controller?

"

• Den stora lysdioden indikerar aktuell assistansnivå genom sin färg. Mer information hittar du här.

• De fem nedre lysdioderna indikerar laddningsnivån.

• Om System Controller blinkar vitt efter påslagning har eBike Lock-funktionen aktiverats, men den smartphone som har konfigurerats som nyckel är inte i närheten eller så är Bluetooth® avstängt på smartphonen. Flytta smartphonen så att den befinner sig inom en meters avstånd från System Controller.

• Om alla lysdioder för assistansnivå blinkar orange finns det ett fel. Du hittar information om eventuella fel på  hemskärmen i eBike Flow-appen. Du hittar mer information, bland annat för felsökning, genom att söka efter motsvarande felkod här i Help Center.

• Om alla lysdioder på LED Remote blinkar rött finns det ett kritiskt fel. Kontakta i så fall din cykelhandlare.

• Den lilla lysdioden ovanför På/Av-knappen är ABS-indikeringen. Den är bara relevant om din eBike är utrustad med Bosch eBike ABS. Lysdioden visar om ABS fungerar (LED av) eller om det har uppstått ett fel (LED på)."