Min Mini Remote fungerar inte, vad kan jag göra?

Aktivera Mini Remote genom att trycka på valfri knapp.

Vad anger LED på Mini Remote nu?

LED blinkar grönt tre gånger: Mini Remote har en anslutning till systemet. Testa om Mini Remote fungerar.

LED blinkar inte: Byt ut batteriet. Mini Remote innehåller ett knappcellsbatteri av typen CR1620.

LED blinkar rött flera gånger: Mini Remote har ingen anslutning till System Controller. Följ nästkommande steg:

1. Installera eBike Flow-appen.
  2. Aktivera Bluetooth® på din smartphone och öppna eBike Flow-appen.
  3. Anslut din elcykel med det smarta systemet till din eBike Flow-app.
  4. Gå till  Inställningar > Min eBike > eBike-pass > Komponenter.
  5. Tryck på Lägg till ny enhet > Mini Remote.
  6. Ange MAC-adressen (en 12-ställig kod bestående av bokstäver och siffror). MAC-adressen finns under minusknappen på Mini Remote.
  7. Tryck på Anslut.

Om Mini Remote fortfarande inte fungerar, kontakta din  cykelhandlare.