Hur kan jag ändra varaktigheten för bakgrundsbelysningen eller ljusstyrkan?

Du kan ändra varaktigheten och ljusstyrkan för bakgrundsbelysningen på Intuvia 100 i inställningarna. För att komma till inställningarna trycker du på urvalsknappen på din styrenhet och håller ned den när du står stilla.

LED Remote: Tryck på högerknappen upprepade gånger tills önskad inställning visas. Du kan ändra det visade värdet med en kort tryckning på urvalsknappen.

Mini Remote: Tryck på urvalsknappen upprepade gånger tills den önskade inställningen visas. Du kan ändra det visade värdet med en längre tryckning på urvalsknappen.

Obs: Det är inte möjligt att ha bakgrundsbelysningen på hela tiden på Intuvia 100 på grund av batteriskäl.