Hur ansluter jag Intuvia 100 till det smarta systemet?

Utför följande steg:

1. Installera eBike Flow-appen.
  2. Aktivera Bluetooth® på din smartphone och öppna eBike Flow-appen.
  3. Anslut din elcykel med det smarta systemet till din eBike Flow-app.
  4. Gå till  Inställningar > Min eBike > eBike-pass > Komponenter
  5. Tryck på Lägg till ny enhet > Intuvia 100.
  6. Håll Bluetooth-knappen på baksidan intryckt tills Parkopplingsläge visas på din Intuvia 100-display. Släpp nu upp Bluetooth-knappen. En 30-sekunders nedräkning visas och din Intuvia hittas.
  7. Jämför den 12-siffriga MAC-adressen på din Intuvia-display med MAC-adressen i eBike Flow-appen för att kontrollera att det är din display.
  8. Tryck på Anslut för att bekräfta parkopplingsprocessen i appen.

Om anslutningen lyckas visas din Intuvia 100 i avsnittet Komponenter.

Om MAC-adresserna inte stämmer överens klickar du på knappen Försök igen.

Om du uppmanas att ange en MAC-adress uppdaterar du eBike Flow-appen till den senaste versionen.

Om anslutningen fortfarande inte fungerar kan du kontakta din  cykelåterförsäljare. Din återförsäljare kan skapa en anslutning via diagnosverktyget.