Mina aktiviteter registreras inte alls eller bara delvis. Vad gör jag?

Felaktiga inställningar i telefonen och eBike Flow-appen kan leda till att dina aktiviteter endast registreras delvis.

För en fullständig aktivitetsspårning, säkerställ följande

• Att Flow-appen är öppen i bakgrunden i samband med dina aktiviteter, att den även syns i App Switcher, samt att du har en stabil internetanslutning.
  • Behörighet för registrering av platsinfo i inställningarna för din smartphone ska vara inställt på Tillåt alltid för Android-enheter och på Alltid för iOS-enheter.
  • Strömsparläget/energisparläget ska vara avstängt.
  • För Android-enheter bör du också kontrollera att Flow-appen är undantagen från energisparfunktionen/batterioptimeringen i din telefon.

Ett exempel på hur du hittar energisparfunktionen/batterioptimering är:
På din telefon går du till  Inställningar >  Energisparfunktion eller Batterioptimering. Välj Alla appar och sök efter Flow. Välj Optimera inte eller Tillåt inte och bekräfta ditt val.

Om du inte kan hitta energisparfunktionen/batterioptimeringen, se användarhandboken för din telefon.

Obs! Om du får problem igen kan du kontrollera undantagslistan igen. Efter en uppdatering kan eBike Flow-appen försvinna från listan.