Hur sparas aktiviteter på eBike Connect?

Aktiviteter i eBike Connect sparas som resor eller turer. En resa består av en eller flera turer, och kan ställas in automatiskt på att avslutas efter antingen 4 timmar eller 24 timmar. En resa kan också återställas manuellt. Gå till inställningarna för din Nyon eller Kiox för att välja ett alternativ:

• för Kiox: Inställningar > Min eBike > auto. återställning
  • för Nyon:  > Min eBike > auto. återställning

En gång om dagen Din resa sparas automatiskt 24 timmar efter att du har påbörjat din första tur på denna resa. Detta är standardinställningen för Nyon och Kiox. På onlineportalen eBike Connect kan du antingen välja att spara hela resan genom att klicka på respektive dag eller bara delar av den genom att välja en viss tur från denna resa.

Efter 4 timmar Din resa sparas automatiskt 4 timmar efter att du har påbörjat din första tur på denna resa. På onlineportalen eBike Connect kan du antingen välja att spara hela resan genom att klicka på respektive dag eller bara delar av den genom att välja en viss tur från denna resa.

Av: Efter att du har inaktiverat den automatiska resetåterställningen kan du avsluta dina resor manuellt genom att välja det här alternativet i inställningarna på din Nyon- eller Kiox-display. För Kiox: Inställningar > Min eBike > återställ, för Nyon  > Min eBike > återställ

Tips: Du kan inte bara exportera dina aktiviteter i olika format, du kan också konvertera en resa eller en tur till en rutt och välja den senare under Mina rutter.

För mer information om hur resor och turer definieras, ta en titt på denna FAQ.