När jag ansluter eller parkopplar visas meddelandet ”Lock-funktion aktiverad Motorassistans fungerar först när Lock-funktionen har inaktiverats”. Vad betyder det?

Om du trycker på ljusknappen i flera sekunder görs ett försök att parkoppla med din smartphone. Välj ”Avbryt” om du inte har din smartphone tillgänglig. Annars kopplas din smartphone bort och motorassistansen inaktiveras tills du får möjlighet att inaktivera Lock-funktionen från din smartphone.