Vilken app är min eBike-display kompatibel med?

En förteckning över alla lämpliga produkter hittar du  här.

eBike Connect

Med eBike Connect-appen kan du ansluta din Bosch Kiox- eller Nyon-display till din telefon via Bluetooth. Med hjälp av appen kan du ändra inställningarna för din elcykel, snabbt överföra dina planerade rutter till din display eller använda premiumfunktioner som det extra stöldskyddet eBike Lock.

COBI.Bike

Den här appen fungerar endast i kombination med Bosch SmartphoneHub och COBI.Bike-hårdvaran (för elcyklar och konventionella cyklar). Med COBI.Bike-appen förvandlas din telefon till en eBike-display på styret. Styr dina ljudappar direkt från styret, få den senaste väderinformationen eller använd ytterligare funktioner för ökad säkerhet när du elcyklar.

eBike Flow

eBike Flow-appen är styrcentalen för din elcykel med det smarta systemet och ansluter direkt till LED Remote, Purion 200 eller System Controller. Med appen kan du anpassa elcykeln exakt efter dina önskemål, uppgradera och uppdatera den: Du laddar smidigt ner nya funktioner och tjänster och installerar dem via Bluetooth. I kombination med SmartphoneGrip kan du använda din telefon som en display på styret.