Hur tar jag bort mitt konto?

Du kan ta bort ditt konto från eBike Flow-appen i inställningarna.

Öppna eBike Flow-appen >  Inställningar >  Profil > Ta bort eBike Flow-kontot

Ditt konto kopplas då bort från elcykeln och tas bort från eBike Flow-appen.
Tänk på att detta inte tar bort ditt SingleKey ID. Du kan fortfarande använda det för att logga in på andra Bosch-tjänster eller eBike Flow-appen. Du kan använda det för att skapa ett nytt konto när som helst. Om du vill ta bort ditt SingleKey ID, se här.