Hur laddas min smartphone under färden?

Med Universal Mount laddas smartphonen via extraladdkabeln (micro-USB, USB-C eller Lightning) mellan din smartphone och hubben. Laddanslutningen är redan integrerad i iPhone-skalet.

Förutsättningen är att laddningsfunktionen är aktiverad i appen. Du kan ställa in detta på Dashboard, och då ska din eBike stå stilla. Tryck sedan på pilikonen i det nedre vänstra hörnet på Dashboard-skärmen för att aktivera laddningsfunktionen.