Hur kan jag köra GPX-rutter med Nyon?

Via portalen eller appen kan du ladda upp GPX-rutter och anpassa dem vid behov. Ta reda på här hur det fungerar.

Om Nyon är ansluten till din smartphone via Bluetooth eller har en WLAN-anslutning överförs de sparade rutterna automatiskt till Nyon. När rutterna har förts över kan du starta dem via Navigeringsmenyn > Mina rutter.
Om din rutt inte kan visas (när rutten inte följer gator och vägar som är sparade i Nyon) får du inga navigeringsinstruktioner av Nyon, och inte heller avstånd eller tid beräknas. Rutten visas bara på kartan i cykeldatorn. Om din rutt kan visas guidar Nyon dig med motsvarande färdanvisningar.