Vad måste jag tänka på vad gäller Lock-funktionen i eBike Connect-appen om jag byter telefon?

1. Installera eBike Connect-appen på din nya telefon
  2. Logga in med ditt befintliga konto
  3. Anslut din telefon till cykeldatorn via Bluetooth. Då visas meddelandet "Lock-funktion aktiverad. Motorassistans fungerar först när Lock-funktionen har inaktiverats". Ditt konto är nyckeln till Lock-funktionen. Därför kan du bekräfta meddelandet med "OK"
  4. Lock-funktionen aktiveras sedan automatiskt igen. Appen visar att Lock-funktionen är aktiverad