Hur ansluter jag extern utrustning som t.ex. en pulsmätare till Nyon (BUI350)?

Gå till **  > Anslutningar > Bluetooth** på statusskärmen*. Om Bluetooth inte är aktiverat på Nyon trycker du på reglaget.

Se till att Bluetooth är aktiverat på pulsmätaren.

Enheten söker automatiskt efter pulsmätare inom räckvidd. Välj önskad pulsmätare för att ansluta den till Nyon.

Du kan lägga till en ruta för pulsmätare via **  > Skärmar och rutor > Skärmhantering > + > Fördefinierad skärm > Fitness**. Om du vill veta mer om hur du hanterar skärmar kan du ta en titt på följande  video.

Du kan känna igen en aktiv anslutning till pulsmätaren genom en färgad pulsmätningsruta uppe till vänster:health:.

Om du har problem kan du hitta tips om felsökning här.

• Statusskärmen är markerad med en kvadrat.