Kan jag ansluta mer än en smartphone till min elcykel?

I princip kan du logga in på samma eBike Flow-appkonto (samma inloggningsuppgifter) på olika smartphones. Om du vill spara dina aktiviteter på olika smartphones efter varandra på samma konto måste du säkerställa följande:

1. Du ska vara inloggad i eBike Flow-appen med samma inloggningsuppgifter på båda smartphones.
  2. För att byta telefon startar du en ny parkoppling till den "nya" telefonen och ser till att den "gamla" telefonen inte är i omedelbar närhet eller tar bort din elcykel från Bluetooth-inställningarna på den "gamla" telefonen.

Observera också att endast en smartphone kan vara ansluten till din elcykel samtidigt.