Hur kan jag ta bort min elcykel från eBike Flow-appen?

Ta bara bort din elcykel eller återställ ägarprofilen om du inte längre äger elcykeln (t.ex. för att du säljer din elcykel). Detta gör det möjligt för en annan användare att ansluta till elcykeln och för dig att ansluta till en annan elcykel på samma smartphone.

1) Om elcykeln fortfarande visas i eBike Flow-appen:

Följ de här stegen för att ta bort en elcykel från ditt konto och återställa elcykelns ägarprofil:

1.1) I eBike Flow-appen går du till **  Inställningar > Min eBike > Återställ och ta bort > Ta bort eBike**

1.2) Ta också bort smart system eBike från Bluetooth-enhetslistan på din smartphone. Gör följande:

• Gå till telefonens Bluetooth-inställningar
  • Sök efter smart system eBike i listan över enheter
  • Tryck på i eller  på höger sida
  • Välj Glöm den här enheten och bekräfta

Observera: Om du tar bort elcykeln i Flow-appen tas även anpassade inställningar, t.ex. anpassade assistanslägen, bort.

Här hittar du även en video.
För att återansluta följer du stegen för anslutning och ansluter till elcykeln igen.

2) Om elcykeln inte längre visas i Flow-appen följer du dessa steg:

• Logga in på  eBike Manager i en webbläsare för att se de elcyklar som är anslutna till ditt konto.
  • Under Min eBike söker du efter den elcykel som inte längre tillhör dig och klickar sedan på Återställ ägarprofil.
  • Efter återställningen tas elcykeln bort från ditt konto och kan anslutas på nytt av en ny användare.

Du hittar integritetspolicyn för eBike Flow-appen  här.