Hur ansluter jag min smarttelefon till SmartphoneHub?

Följ dessa steg: Hämta COBI.Bike-appen i App Store eller i Google Play Store och installera den.
1.) Starta COBI.Bike-appen
2.) Följ anvisningarna på skärmen för att logga in eller för att skapa ett COBI.Bike-konto. Sätt på eBiken med Power-knappen
3.) Anslut din smarttelefon till Bosch SmartphoneHub via Bluetooth® för att upprätta en säker förbindelse mellan smarttelefonen och hubben.
Nu är din Bosch SmartphoneHub och din smarttelefon anslutna till varandra. Nu kan du sätta igång!

När du har kopplat ihop dem kan du aktivera din eBike genom att öppna appen när du är i närheten av din eBike.