Hur kan jag aktivera och inaktivera Apple Health-anslutningen?

"Du kan synkronisera dina aktivitetsdata som spåras med eBike Flow-appen till Apple Health så att du håller alla hälso- och fitnessrelaterade data på ett bekvämt ställe. Efter anslutningen skickar eBike Flow-appen automatiskt aktivitetsdata efter varje färd till Apple Health.

Så här ansluter du eBike Flow-appen till Apple Hälsa:

Öppna eBike Flow-appen >  Inställningar > Anslutna tjänster > Apple Health
Tryck på Synkronisera aktiviteter på nästa skärm.
På åtkomstsidan för Health kan du ge åtkomst till att skicka data från eBike Flow-appen till Apple Hälsa. Du kan kontrollera vilken data eBike Flow-appen skriver till Apple Hälsa.

Tänk på att du måste tillåta träningspass att dela all aktivitetsdata medan du konfigurerar åtkomst till Hälsa.
Efter den första installationen kan du justera eBike Flow-appens åtkomst till Hälsa via Hälsa-appen.

Deaktivera anslutningen till Apple Health:

För att inaktivera Apple Hälsa-anslutningen måste du gå till Hälsa-appen. Tryck på din profilikon längst upp till höger på skärmen. Under Sekretess går du till avsnittet Appar och väljer Flow-appen. Skjut växlingsknappen för att stänga av alla kategorier. Denna åtgärd kommer att sluta skicka data från eBike Flow-appen till Apple Hälsa."