Fungerar systemet även utan en smartphone?

SmartphoneHub har en integrerade display som gör att du kan använda din eBike även om du inte har din smartphone på dig. Den integrerade displayen anger alla körningsrelevanta data, exempelvis hastighet, assistansläge samt batterikapacitet. Grundläggande funktioner som exempelvis val av assistansnivå för eBike fungerar även då du har stoppat ner telefonen i fickan. Rutt-spårning och talnavigering (via Bluetooth-headset) fungerar också med mobilen i fickan.