Vilka versioner är de senaste för COBI.Bike?

"Versionsinformation för iOS- och Android-appar finns i Apple AppStore och Google Play store.

• Hub programvara 1.9.4 - Nyheter i den senaste versionen: Detaljoptimering för energiförvaltning
  • Hub programvara 1.9.3 - Tvåstegsaktivering för påskjutningshjälp för eBike enligt följande: 1. Håll gångknappen intryckt i 1 sekund tills LED-lampan börjar blinka 2. Tryck samt håll sedan inne knappen + - Automatisk detektering av Bosch eMTB-läget för visning och tal - Optimerad batteriangivelse på Bosch eBikes med DualBattery - Förlängd standby-driftstid - Ytterligare optimeringar och felkorrigeringar
  • Hub programvara 1.8.1 - Optimeringar och felkorrigeringar
  • Hub programvara 1.7.2 - I standbyläge stängs hubben automatiskt av vid låg intern batterinivå - Förbättrad överföring av metadata för iOS-ljud - Ytterligare optimeringar och felkorrigeringar
  • Hub programvara 1.6.4 - Ringklockan spelar upp ny signal vid Triple-Tap - COBI.Bike-bakljuset är ljuskänsligare i automatiskt läge och tänds tidigare vid skymning - Förbättrade felmeddelanden från TranzX-system - Ytterligare hjälpsteg för Brose-system - Ytterligare optimeringar och felkorrigeringar
  • Hub programvara 1.5.3 - Förbättrat stöd för Brose-drivningar - Konfigurationsoptimering för Battery Pack - Ytterligare optimeringar och felkorrigeringar
  • Hub programvara 1.4.10 - Snabbare detektering av COBI.Bike-Battery Packs - Visning av felmeddelanden för Bosch- och TranzX eBike-drivning - Stöder inställning för inaktivering av blinkerfunktionen ( Inställningar > Min Bike > Tumreglage > Knapptilldelning) - Fördröjd inmatning via tumreglage hävd för eBikes - Ytterligare optimeringar och felkorrigeringar
    Programvara för bakljus 2.0.5 - Nyheter i den senaste versionen: Anslutningen till COBI.Bike Hub bibehålls i samband med laddning"