Hur laddas min smartphone under färden?

Du laddar din smartphone i Universal Mount via extraladdkabeln mellan din smartphone och hubben. När det gäller iPhone Mount Case är laddanslutningen redan integrerad.

En förutsättning för laddning är att laddningsfunktionen är aktiverad i appen. Du kan ställa in detta på Dashboard, och då ska din eBike stå stilla. Tryck på pilikonen i det nedre vänstra hörnet på Dashboard-skärmen för att aktivera laddningsfunktionen.

Vid maximalt ljusflöde (full-beam) inaktiveras smartphonens laddfunktion automatiskt för att minska den totala strömförbrukningen och på så sätt slippa belastningstoppar i systemets maskinvara. Så snart du återgår till standardljusflöde (low-beam) eller till automatläge aktiveras smartphonens laddfunktion igen.