Återställa cykeltur

Under Inställningar > Min eBike > Återställ resa automatiskt på din Kiox 300 eller Kiox 500 kan du återställa trippmätaren.

Som standard återställs de kilometer du har cyklat till 0 km varje dag.
För Automatisk återställning av färden (distans) kan du välja mellan följande värden:
efter 2 timmar
efter 4 timmar
nästa dag
efter 7 dagar

Vill du återställa cyklad sträcka till 0 km manuellt på din Kiox 300 eller Kiox 500?
Håll urvalsknappen på styrenheten intryckt i minst en sekund.
Välj Cykeltur > Återställ och bekräfta med urvalsknappen.
Alla uppgifter om den dittills tillryggalagda sträckan nollställs.
Du kan också göra en manuell återställning av din cyklade sträcka (distans) i eBike Flow-appen. Avsluta då den aktuella aktiviteten i din eBike Flow-app under > Slutför.

Du hittar inställningarna för automatisk återställning av trippmätare i eBike Flow-appen under  Inställningar > Min eBike > Återställ trippmätare automatiskt. Välj önskad tidsperiod.