Språk

Kiox 300/Kiox 500 har stöd för följande språk: tyska, engelska, nederländska, franska, italienska, spanska, portugisiska, svenska, danska, japanska, koreanska, traditionell kinesiska för Taiwan, norska, tjeckiska och polska.

Gör på följande sätt för att ändra språk i din Kiox 300 eller Kiox 500:

1. För att ställa in Kiox 300 eller Kiox 500 placerar du först displayen i fästet.
  2. Slå därefter på eBike-systemet via styrenheten.
  3. Om du vill ställa in språket trycker du på pilen < eller > (LED Remote eller Purion 200) eller på urvalsknappen (Mini Remote) tills du kommer till statusskärmen.
  4. Genom att trycka på urvalsknappen på LED Remote/Purion 200 eller genom att hålla in urvalsknappen på Mini Remote kommer du till inställningarna.
  5. Nu kan du använda knapparna +/- för att välja Systeminställningar och bekräfta genom att trycka på urvalsknappen.
  6. Därefter väljer du alternativet Min Kiox > Språk och önskat språk med urvalsknappen.