Hur tar jag bort aktiviteter?

Om du vill ta bort en specifik aktivitet går du till  statistikmenyn och öppnar detaljvyn genom att klicka på aktivitetsrubriken i listan. Bläddra nedåt och välj alternativet Ta bort färd.

Om du vill radera alla dina aktiviteter går du till eBike Flow-appen >  Inställningar >  profil > Ta bort alla färder

Om du tar bort aktiviteter från din telefon påverkas även de data som lagras i molnet. Tänk på att det inte går att återställa en borttagen aktivitet.