Vilka förutsättningar gäller för användning av navigeringsfunktionen med Kiox?

"Tillstånd som eBike Connect behöver:

Navigering med Kiox fungerar bäst om du tillåter att eBike Connect använder positionen även när appen körs i bakgrunden.

• För iOS ska följande inställning användas: Under Plats väljer du behörigheten Alltid.Om du bara vill använda navigeringsfunktionen räcker det om du ställer in åtkomsten till platsinfo på När appen används.
  • För Android ska följande inställningar användas: Om du har aktiverat alternativet Geolocation-uppgifter väljer du ""Tillåt alltid"" för åtkomst till platsinfo.Generellt gäller: För att kunna använda navigering med Kiox måste Bluetooth vara aktiverat och Kiox behöver vara ansluten till smartphonen.

Programvarukrav:
För att kunna använda navigeringsfunktionen krävs minst följande programvaruversioner

• Kiox: 3.0.1.0
  • eBike Connect Android: 8.0.0
  • eBike Connect iOS: 12.0.0"