Hur kan jag spåra mina turer med Kiox?

Se till att det finns en Bluetooth-anslutning mellan Kiox och smartphone-appen eBike Connect App. Du kan se om Bluetooth-anslutningen är aktiv med hjälp av den vita Bluetooth-symbolen () på Kiox-statusskärmen. Registreringen startas automatiskt när du aktiverar eBike-systemet och börjar cykla.

För att spårning av dina turer med Kiox ska fungera smidigt rekommenderar vi att du godkänner överföring av geoplatsdata. På så sätt kan dina färddata synkroniseras med appen respektive portalen. Gå in i eBike Connect-appen på Mer >  Inställningar > Inställningar för dataskydd.

Ändra inställningarna så att eBike Connect App alltid har tillgång till din platsinformation. Gör så här:

• iOS
    Öppna appen  Inställningar> och klicka på > eBike Connect > Plats och välj alternativet Alltid.

• Android (i exemplet en Huawei P20)
    Öppna appen  Inställningar och klicka två gånger på Appar. Klicka på eBike Connect > Åtkomst och aktivera Plats.