Kan jag ladda min smartphone på elcykeln?

"Smartphones kan laddas via USB-anslutningen på cykeldatorn. För att det ska fungera ska cykeldatorn och ett batteri med tillräcklig batterinivå ha monterats. Gör följande:

1. Öppna skyddslocket till USB-anslutningen på cykeldatorn.
  2. Anslut USB-anslutningen på den externa enheten via en standardmässig Micro A/Micro B USB-kabel till USB-anslutningen på cykeldatorn. Om du använder en USB-kabel eller kabel-/adapterkombination som avviker från standard kan leda till att cykeldatorn skadas.
  3. Sätt på skyddslocket igen när laddningen har slutförts.

Obs!: Ytterligare förbrukare som ansluts till cykeldatorn kan reducera batteriets varaktighet."