Hur gör jag för att registrera mig?

"Om det rör sig om en ny enhet kan du börja med att välja språk. Sedan har du flera alternativ:
Med alternativet Offline har man inte tillgång till några onlinefunktioner. Det riktar sig till dem som inte vill använda sig av en smartphone och/eller dator.
Med alternativet Online > WiFi genomförs en fullständig registrering via ett WiFi-nätverk och webbportalen.
Med alternativet Online > Smartphone kan den fullständiga registreringen genomföras via din smartphone med operativsystemet Android eller iOS.
Bestäm dig för ett av alternativen och följ anvisningarna på Nyon eller i appen eBike Connect. Om du väljer alternativet via WiFi och redan har registrerat dig kan du lägga till Nyon till ditt konto under rubriken Elcykelsystem/Lägga till enhet. Du får då en PIN-kod som du kan skriva in på Nyon."